Wij maken het makkelijk!

Ontdek de CamperLink Manager

Met de CamperLink Manager (CL Manager) wordt het beheren van uw camperplaats leuker en makkelijker. U handelt reserveringsaanvragen gemakkelijk af via uw dashboard. Dat geeft direct een helder overzicht van alle boekingen. Aan de hand van de ingevulde data krijgt u meer inzicht van uw bezoekers. Ook heeft u een handig overzicht van al uw boekingen met logische statistieken. Camperaars die op de bonnefooi binnen komen rijden, dus die niet via het platform hebben gereserveerd, kunt u eenvoudig toevoegen. Zo houdt u uw administratie én de beschikbaarheid up-to-date! Daarnaast kunnen betalingen door uw gasten online worden verricht. Aan de hand van het kenteken ziet u in een oogopslag welke gast reeds heeft betaald en met wie u nog moet afrekenen. En dit is pas het begin! De CamperLink Manager is de alles-in-een oplossing voor u en uw onderneming.
Online agendabeheer
Online betaalmogelijkheden
Inzicht en statistieken
Hogere bezettingsgraad
Altijd up-to-date

Online agendabeheer

Nieuwe reserveringen komen, na uw goedkeuring, automatisch in uw online agenda. Hierdoor kunt u zien hoeveel plaatsen u op welk moment nog beschikbaar heeft. Gasten die 'op de bonnefooi' aan komen rijden kunt u gemakkelijk invoeren in het systeem. Zo is uw agenda altijd up-to-date en houdt u eenvoudig het overzicht. In de CamperLink Manager kunt u foto's van uw locatie uploaden en uw voorzieningen aangeven en de tarieven instellen die aan uw gasten in rekening worden gebracht. U heeft hiervoor de beschikking over een eigen online locatiepagina op het platform. U kunt deze pagina ook linken aan, of eventueel gebruiken als, uw eigen website!

Wat een gemak

Online betaalmogelijkheden

Als u een overnachtingsaanvraag heeft goedgekeurd, wordt een bevestiging verstuurd naar uw gast. Die heeft de mogelijkheid om de reservering, via de meegestuurde betaallink, online te betalen. Dit geeft u direct inzicht wie al betaald heeft. Desgewenst kunnen uw bonnefooi gasten ook via de app betalen op locatie, ook als 't maar voor één overnachting is. Zo heeft u geen pinapparaat nodig! Contactloos en snel.

Meten is weten

Inzicht en statistieken

Wat waren de drukste dagen van het jaar en wat was de bezettingsgraad per maand? Hoe lang bleven gasten gemiddeld en wat waren hun wensen? Met de statistieken in de CL Manager heeft u inzicht in uw bezoek en kunt u, waar nodig, aanpassingen doen in uw bedrijfsvoering. Meten is weten en hierdoor bent u goed voorbereid op het nieuwe seizoen!

Dat is mooi!

Hogere bezettingsgraad

Gasten kunnen u makkelijker vinden en u kunt ze gastvrijer ontvangen. Met CamperLink bereikt u veel camperaars die op hun beurt met 1 druk op de knop een verblijf bij u kunnen reserveren. Dit zorgt ervoor dat uw gasten weten dat ze welkom zijn en voorkomt dat u camperaars bij de poort teleur moet stellen. Gastvrijheid resulteert in een hogere waardering en meer bezoek!

Probeer het nu!

Meld uw locatie aan voor een gratis proefperiode

Toch nog een vraag?

Stel deze gerust, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Online agendabeheer
Online betaalmogelijkheden
Inzicht en statistieken
Hogere bezettingsgraad